ZTE MF286 lisäantennit

Hei onko tähän saatavilla lisä anteeneita Zte MF286

Kommentit

• DNA Iiro palveluneuvoja
  • Aleksi, kannattaa myös huomioida, että ns. MIMO antennilla ei välttämättä tee mitään tuon laitteen kanssa. Itsekin käytin siinä kahta eri antennityyppiä, koska halusin parantaa vähintään kahta taajuutta (eri liittimet).
    Lisää tästä muissa vanhoissa ketjuissa:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/zte-mf286-ulkoiset-antliitannat/
    jpuh
  • Ajattelin lähinnä sellasia jäniksen  jäniksen korva tyyppisiä tuonne taakse
    Aleksi
  • ne pupunkorvat on lähinnä sama kun ei olis mitään...jos oikeesti haluat että kuuluvuus paranee niin kunnon ulkoantennit ja sitten vaikka avaa sen purkin ja kytkee sen sisäisen div antennin siihen toiseen esm 2600 alueen ulkoantennin liitäntään.
    https://bbs.io-tech.fi/attachments/b36f9ac4-5c08-4443-8f83-54daeb7409ad-jpeg.131343/
    moduspobus
  • Tollasta ns mimo antennia kun ei ole olemassa(kauppiaitten myyntivaltti nimike) vaan kysessä on 2erillistä antennia,oli ne sitten pakattuna muoviseen "paneeliin" tai 2 erillistä antennia,itse modeemi muodostaa sitten niiden 2 antennin väliin sen ns mimon,Ja tosiaan alunperin toi zte286 on sellanen antennagate viritys,mutta ton edellisen linkin kuvalla sen mimon saa toimimaan myös zte:ssä(vaatii pikkasen väkivaltaa sen lootan avaaminen ,mutta onnistuu kuitenkin suht helposti) ,ulkoantenneilla,kuvassa on 2600 alueen ulkoantenni kytketty div ja alkup 2600 on siinä sisäisenä,mutta tuo div on täyden alueen antenni joten homma toimii.
    Tiedä sitten mikä aivopieru toi alkuperänen on ollu ,kun ei se vaan toimi.
    mimo(sa)
  • Jep, itse tein kyseiseen laitteeseen "obduktion" ja nyt se on useamman kuukauden toiminut moitteetta. Avauksessa vaikeinta oli muovikotelon aukaisu, sillä siinä oli valtavasti klipsejä ja samanaikaisesti piti kammeta auki kun piti estää jo avattujen klipsien kiinnittyminen.

Parannus oli huomattava. Ennen modifiointia yhteysnopeudet olivat max 70/5Mbps. Modauksen jälkeen liittymän maksimit 130-150/35-45Mbps. Eli muokkaaminen kannatti.

Tosiaan, täysin omalla vastuulla laitteeseen kajoaminen, en ota mitään vastuuta, jos onnistut hajottamaan sen.
    Purnipsi