ZTE MF286 päivitys

Sain tekstiviestin, jonka mukaan vanha mokkulani ZTE MF286 pitäisi päivittää, että se toimisi jatkossa. Omassa käytössä on jo jonkin aikaa ollut toinen mokkula, mutta annoin tämän vanhan mokkulan lainaksi pari päivää sitten sukulaiselle , jonka kaapelimodeemi ei toiminutkaan uudessa osoitteessa muuton jälkeen.
Kun kyseisen kaapelimodeemiyhteyden korjauksen aikataulusta ei tällä hetkellä ole tietoa, olisi mielenkiintoista tietää, onko tässä vaan kyse siitä, että modeemissa oli hankittaessa ohjelmistoversio 04, joka olisi nyt menossa vanhaksi? Laite on päivitetty versioon 16.
Mervi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei
    Dna mokkula Oulussa pyysi päivitystä. Tehtiin ohjeiden mukaan kaikki ja meni läpi. Ongelma on kuitenkin nyt se, että television kautta ei enää näy Netflix yms. Youtube. Onko parempi lopettaa koko sopimus. Tätä on nyt rämpätty tunteja ja alkaa kunto loppumaan.
    Tiina Hoikkaniemi
  • Hei!
    Tekstiviestinä tuli ilmoitus että ZTE MF286 tulee päivittää 11.10.2019 mennessä. Ohjeen mukaan kaikki tarvittava tehty. Päivityksen tarkistuksen jälkeen tulee viesti, että "uutta versiota ei ole saatavilla". Nykyinen ohjelmistoversio B16. Päivitetty elokuu 2018
    Missä vika??

Anu
  • Hei Anu!

Jos sinulla on jo käytössä tuo viimeisin B16-päivitysversio, ei laitetta enää tarvitse erikseen päivittää.

Päivityspyyntö koskee ainoastaan laitteita, joissa on käytössä vanhempi versio. Tarkemmat ohjeet osoitteessa https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286#paivitykset
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Minulle tuli sama viesti ja mokkulassa on b10 ohjelmisto. Olen yrittänyt päivittää mokkulan monta kertaa teiltä tulleen viestin jälkeen eikä se onnistu. Näytössä pyörii vain tarkistaa päivitystä eikä mitään tapahdu. On resetoitu ja palautettu tehdasasetukset. Mitä teen??
    Markus Huuki
  • Täällä toinen päivitysongelmainen. Laitteessa on sisällä b13 ohjelma ja päivityssivu väittää, ettei uudempaa ole saatavilla "Uutta versiota ei ole saatavana. "
    Laite on resetoitu ja välimuistit tyhjennetty, mutta ei vaan löydy.

Onko päivityksen jakelussa jotain ongelmia?
    awee