ZTE MF286 portin siirto Minecraft palvelimelle

Olen nyt yrittänyt tässä jo noin viikon verran aloittaa omaa Minecraft palvelinta, mutta ei ole onnistunut. Olen tehnyt portin siirron nettini hallinta sivuilta portille 25565 (Minecraft portti). Olen myös vaihtanut yhteyspisteeni julkinen.dna.fi:ksi. Kun yritän yhdistää julkisella IP-osoitteellani saan aina saman virhekoodin:

io.netty.channel.AbstractChannel$AnnotatedConnectException: Connection refused: no further information:

Mitä olen muilta foruumeilta lukenut, tämä kuulema johtuu palomuurista. Tämä ei kuitenkaan ole niin, sillä olen kytkenyt Windowsin palomuurin pois päältä ja tämä silti tapahtuu.

Luin myös, että tämä vaatisi jonkinlaista staattista IP:tä. Yritinkin semmoista tehdä, mutta se päättyi siihen kun en saanut selville omia DNS osoitteita.

Kaikki apu on tarpeen!

Joni Junes Ilmoita asiaton sisältö