ZTE MF286A päivitystä ?

Koskakohan tuohon 286A malliin mahtaa tulla OIKEESTI sitä B13 päivitystä ,vai käykö taas samanlailla kuin sille "kurko"päivitykselle jota lupailtiin 2017 maalis-huhtikuulle mutta se tulikin vasta syksyllä ja olipahan taas oikee "kurko"....tais enemmän laitteita mennä huonompaan kuntoon kun mitä ennen päivitystä.

Kommentit

• niin,samaa tässä odotellut itsekin suht pitkään!
  • Taitaa zte/dna:lla olla  intelin 286 prossalla varustettu päivitys palvelin kun tuntuu vaan kestävän päivityksen saaminen,vai onko TÄSSÄKIN (B13) huomattu joku bugi ja päivykset on keskeytetty,mutta niistä ei ole vaan asiakkaille informoitu sen takia kun muutenkin dna/kyseinen mokkula on kyllä saanut paskaa niskaansa ihan kohtalaisesti toimimattomuden vuoksi.
    Miksi helvetissä yleensä otatta myyntiin tuollaista laitetta joka ei tunnu toimivan edes perus käytössä,TESTATKAA ne laiteet itse ensin omalla porukalla ennen kun alatte myymään sitä MAKSAVILLE asiakkaille joille laitteesta ei tunnu olevan kuin ongelmia,millon asetukset katoavat,millon taas lan portit vetää jumiin yms yms.
  • Alkaa tosiaan pikkuhiljaa tuo helmikuu 2018 olla loppupuolella. Etenkin kun päivitystä ei ole saatu vielä yhdellekään MF286A laitteelle. Voisi kuitenkin olettaa, että tarkoituksena olisi vaiheittainen julkaisu.

Mutta typerältä tuntuu, että päivitys julkaistu jo viime vuoden puolella mutta sitä ei ole vielä 2kk jälkeen onnistuttu saamaan läheskään kaikkiin päätelaitteisiin.
  • Hei,

Pahoittelut, että olette joutuneet odottamaan uutta päivitystä MF286A Kotimokkulaan.

Kaikki MF286 mallit on ollut mahdollista päivittää B13 versioon tammikuussa. Osa MF286A malleista on ollut mahdollista päivittää B13 versioon noin helmikuun puolivälistä alkaen.

Näillä näkymin, jos kaikki menee hyvin, noin puolet kaikista MF286A malleista on mahdollista päivittää huomenna ja loput ensi viikolla.

Ensimmäisenä priorisointiin päivityksissä MF286:ta, jossa on tiedossa olevia ongelmia.

MF286A-mallit sisältävät valmiiksi B10, mikä ei sisällä kriittisiä korjauksia vaativia tiedossa olevia yleisiä ongelmia.

DNA:n myymiä MF286 laitteita on asiakkailla kymmeniä tuhansia, liialliset yhtäaikaiset lataajat haittaavat oleellisesti koko päivitysketjua; kaistan riittävyyden, mahdollisten ongelmatilanteiden selvityksen ja valmistajan päivitysserverin kunnon osalta.

MF286A eroaa MF286:sta piirisarjan osalta. Tällöin MF286 ja MF286A päivitykset eivät ole täysin samat, vaan kehitys, validointi ja testaus on tehtävä erikseen.

Valitettavasti yksittäisen laitteen päivitysnopeutta ei voida parantaa.
    Olli Kehityspäällikkö

• Ei tainnut "kaikki mennä hyvin"
  • Ehkäpä tällä viikolla alkaa tapahtua! Ja ehkä kaverini maksaa vuoden vanhan velan ja ehkä voitan lotossa.
  • Nyt sentään tuli se päivitys(286A),mutta kannattaa ottaa ne omat asetukset jollekin lapulle yms talteen koska itellä ainakin teki sen että itse päivitys meni ihan ok,mutta netti pätki parin sek välein päälle/pois,"vika"korjaantui pitkällä (30sek) resetillä jolloin myös vanhat asetukset katosivat.
  • ZTE MF286A päivitystä
    Päivitystä olis tarjolla mutta pyytää salasanaa  mutta kokeilemani salasanat ei kelpaa.
    1 yritys jäljellä.meneekö mokkula lukkoon ja miten sen saa käyttöön ja uuden salasanan(: ?
  • 1234  tai sitten se minkä olet itse sinne määrittänyt.
    toki voit tehdä sen tehdas resetin siitä napista mikä sijaitsee mokkulan päällä,se palauttaa oletus salasanaksi sen 1234
  • nonnii, tänne tuli pitkään odotettu päivitys. Lataus ja päivitys meni kyllä todella nopeasti.. sanoisin että puhutaan parista minuutista. Kaikki ok. ei herjoja.

Nettinopeus ennen päivitystä: 15/21M
    Nettinopeus päivityksen jälkeen: 5/17M
    Nettinopeus silta-tilassa: 15/22M

Pitkään odottamani päivitys, joka palkittiin ensimmäisellä jumituksella n.29 minuutin kohdalla. Sen jälkeen ei päässyt edes googleen.. noh, tuttu juttu: virrat pois virrat päälle ja selvisin kokonaista 3minuuttia ennenkuin boksi taas jumissa!!
    -netti stoppaa täysin. eli mikään liikenne ei mene ulkoverkkoon!

Verkkokaapeli sisäverkon laitteeseen on nyt kytketty LAN1 -porttiin kuten ohjeissa käsketään!

Onko vielä jotain mitä voisin yrittää tehdä ??

• oletko koittanut tehdä resettiä päivityksen jälkeen ?  sekä ohjelmallisesti & manuaalisesti mokkulan päälläolevasta napista(30sek).
    Itsellä ei mokkula yhdistänyt mihinkään päivityksen jälkeen ennen kun tein molemmat resetit.
    Joskus nää on vaan niin henkimaailman asioista että toimiiko vai ei
  • päivityksen jälkeen toimi ilman mitään, mut katsotaan, tein ensin softaresetin ja perään tuon nappiresetin..

• Kiitos Bugiman,
    Tein tuon hardresetin vielä kerran + softaresetin heti perään, niin nyt on jo yli vuorokausi ollut yhteydet pystyssä! NAT:n läpi!

• reilun vuorokauden toi sitte toimi, sen jälkeen veti jumiin.. voi perkele!
    virrat pois, sen jälkeen kesti 3min kun taas jumissa. virrat pois, kesti 10min jumissa. virrat pois, kestäny taas kunnes veti eile jumiin.. on nää kyllä surkeita laitteita.

mut jos pakosti pitäisi keksiä jotain hyvää ni silta-tilassa kestää nyt vähä pidempään kuin ennen, mutta ei voi kehua edes hääppöiseksi (ero <1vrk)
  • Hei VilleR,

onko B1 eli 2100Mhz yhtenä käyttötaajuutena 4G:n puolella? L2100 on ollut ongelmia erityisesti CA:ssa. Toimisiko laite paremmin, jos lukitset jonkun muun bandin tai yhdistelmän, missä ei ole 2100?
    Olli Kehityspäällikkö
  • Terve!

Juttelin tuossa asiakaspalvelun kanssa asiasta ja katsoivat läpi tämän alueen taajuuskaistat. Näytti olevan 1800Mhz, joten laite on nyt lukittu siihen.. nyt seuraillaan tilannetta useampi päivä.
    Nopeasti sanottuna yhteysnopeudet on hyvin kaukana luvatusta maksimista (150M) tällä hetkellä siellä 30-40M rajoilla, mutta ainakin tällä hetkellä on yhteys pysynyt pystyssä.
  • Yli vuorokauden ollu yhteys pystyssä ja nyt puoliltaöin kokeilin niin piikkinä sain jopa 84/32M nopeudeksi.. Jospa tämä tästä vihdoin tasaantuisi.
  • Vitut!
    Meni sitte iltasella jumiin, kaksi kertaa käytin laitteen virrattomana ja edelleen netti poikki. Piti sit kirjautua koneelle ja mennä asetuksiin tekemään buutti softalla.. vaihdoin samalla tuon lukittavan taajuuden uudeksi: 1800 & 2600 Mhz.

eipä ole ennen jääny noin jumiin et virtojen katkaisu ei auta ??
    -sitä ennen vilkaisin wlan.purkin wan-osoitetta niin näytti (ip) olevan: 0.0.0.0
    eli TAAS sama vanha laulu on alkanut.. jostain syystä katkeaa netti ni se johtuu siitä ettei tule ip:tä.. helvetin ärsyttävää!!

meni taas tunti "leikkiessä" tämän kanssa. olisi la.ilta muutakin

ja muuten, jotenki voisi liittyä kuormitukseen. Tänään koko perhe kotosalla. On spotify/netflix käytössä, kaikki luurit wlan:ssa, kaikki ipad:t käytössä, on lasten areenaa ja muuta.. viikolla sitte hiljasempaa.. 1+1 ?
  • DNA Kotimokkula 4G+ MF286 ilmoittaa, uuden tarkistus epäonnistui?!
    Ilmoitellut siitä jo parisen kuukautta.

Kalei
  • Hei Kalei!

ZTE:n mokkuloita ei voi tällä hetkellä päivittää normaalilla tavalla. Täällä lisää aiheesta: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/mf286-ei-loyda-paivitysta/#c2922881
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Oma ZTE on viimeisen ohjelmapäivityksen jälkeen oireillut siten, että laite putoaa silloin tällöin 3G verkkoon, eikä palaa 4G:hen ilman boottaamista. Vastaavaa ei tapahtunut aikaisemmin.
    Lähin tukiasema masto n. 500m päässä joten kentässä tuskin syy. Enkä oikein usko syyksi laitevikaa.
    Havis