Zyxel VMG3925-B10B ja DNA Welho TaloyhtiöLK Lisänopeus L 100M

Vaihdoin 10M perusnopeuden 100M lisänopeuteen, mutta nopeustestien mukaan nopeus ei ole muuttunut mihinkään tuosta perusnopeudesta, vaan on edelleen 10/10. Käytössä on minulta ennestään löytynyt Zyxel VMG3925-B10B -modeemi (yhteys on puhelinpistokkeesta, eli VDSL pitäisi olla), jonka joskus Elisalta ostanut. DNAlta viesti liittymän päivityksestä on tullut pari päivää sitten ja omilla sivuillakin se näkyy. Vaatiiko tämä jotain asetuksien muutoksia modeemissa, firmiksen päivitystä tms.? On resetoitu yms.... Vai pakottaako DNA ostamaan uuden modeemin, jossa heidän oma firmis?
Johnmppe Ilmoita asiaton sisältö
Näytä paras vastaus