Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Reseanslutning

hej jag behöver hjälp jag att veta om de finns tillfälligt rese anslutning jag ska till sverige på jullov och det kostar jätte mycket att va på internet utanför finland så de vad jag vill veta om de möjligt göra så att man kan få nå slaks rese anslutning utan att de börjar kosta allderles för mycket

[EDIT: telefonnummer borttaget från rubriken 14.1 15:46 /DNA Emma]

Kommentarer

  • de sko bara va en vecka

  • Hej Sam!

    Just nu har vi tyvärr inga skilda resepaket för abonnemang ur produktfamiljerna Äly och Rajaton (som det abonnemang du nämnde i rubriken, jag tog bort det eftersom det här är ett publikt forum). Du kan använda internet i Sverige, men till priset 0,868 euro per överförd megabyte.

  • så vet du hur dyrt det blir om jag använder internet i Sverige en vecka

  • Det beror på hur mycket du använder, och på vilket sätt, eftersom prissättningen går enligt dataöverföringsmängd. Det går därför inte att säga exakt hur mycket t.ex. en veckas användning kostar. Laddar du ner stora filer och besöker sidor med mycket bilder överförs mer data än om du besöker en sida med enbart text. I många telefonmodeller är det möjligt att kontrollera hur mycket data du använt, så om du har en sån möjlighet kan du jämföra med hur mycket du använt på sista tiden och räkna ut hur mycket en liknande användning skulle kosta.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.