Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

4g

Hej!
Jag vill ha tillgång till 3G el 4G till sommarstugan i Närpes i sommar.
Vad ska jag göra?
MVh
ES

Kommentarer

  • Hej ES!

    För att kunna utnyttja 4G behövs ett abonnemang och en apparat (telefon/Mokkulamodem/surfplatta) som stöder 4G, samt 4G-täckning (detsamma gäller förstås även för 3G). Om du har en dator som du vill ha trådlöst nät till behöver du ett abonnemang och ett modem; om du vill använda internet på telefonen rekommenderar vi ett abonnemang där surf ingår. Vad du behöver göra beror alltså på vad du redan har och vilka behov som finns.

    DNA:s täckning på den adress där du vill använda nätet kan du kontrollera på kartan här: https://www.dna.fi/kuuluvuus-ja-peittoalueet ("DNA:n matkapuhelinverkon peittoalueet"). I kolumnen till vänster kan du välja om du vill visa täckningen för t.ex. 4G-nätet eller 3G-nätet.

    Om du vill göra ändringar till ett abonnemang du redan har rekommenderar jag att du tar kontakt till vår kundtjänst på 044 144 044 eller mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi eller går in till en butik. Gäller det ett helt nytt abonnemang går det också att beställa i vår nätbutik på https://kauppa3.dna.fi/liikkuva_laajakaista/.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.