4G i dataprepaid tablet

Ni gör reklam för 4G i dataprepaid tablet. Är det här riktig 4G (LTE), eller 3G DC? Kommer också de nuvarande dataprepaid-korten att få tillgång till 4G, eller måste man byta kort?

Kommentarer

• Hej NL!

4G-funktionen för Dataprepaid kommer att gälla både DC och LTE, och uppdateras även för nuvarande kort. Du behöver alltså inte byta kort för att det ska fungera, men det kräver förstås att du har en apparat som stöder 4G.

• Hej igen,

jag vill ännu klargöra det jag skrev tidigare angående nuvarande kort. 4G-stödet lanseras för alla Dataprepaid, men om man har ett äldre kort fungerar det inte nödvändigtvis. Huruvida det fungerar med just ditt kort kan du kontrollera genom att försöka ansluta till 4G-nätet, men det går också att kontrollera SIM-kortets nummer, som bör börja med 893580613052... eller högre.