Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

90 eller 180 dagar giltighet på Data Prepaid

När jag köpte mitt DNA Dataprepaid Tablet för ett år sedan så var mina laddningar giltiga i 180 dagar. Det är bra eftersom jag endast besöker Finland ungefär var 3e månad och inte vill betala 19.90 för varje helg jag behöver era tjänster. Nu tänkte jag ladda kortet men då är giltigheten 90 dagar, vad gäller?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.