Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Abonemanget är inte registrerat till nät?

Har ett Rajaton 3G abonemang men när jag skall ringa kan jag inte för att det är inte registrerat till nätverket. Aktiverade det igår.

Kommentarer

  • Hej Joni!

    Troligen beror detta på att kortet ännu inte är aktivt. Om du byter från en annan typ av DNA-abonnemang till Rajaton/Äly-produktfamiljen, tar aktiveringsprocessen normalt ungefär en vardag (räknat från det att du på nätet aktiverar det). På grund av alla helgdagar tar dock aktiveringen tyvärr lite längre just nu. Du får ett textmeddelande där den exakta tidpunkten meddelas, tills dess fungerar ditt gamla kort.

    Proceduren är ungefär densamma om du bytt numret från en annan operatör, då tar nummerflytten ca nio dagar men även i detta fall får du en smsbekräftelse om tidpunkten.

  • Jag har nu väntat 4 dagar och den har inte kommit igång. Nummern är helt ny så den har inte bytits från ett annat abbonemang.

  • Då rekommenderar jag att du tar kontakt till vår kundtjänst på 044 144 044, så vi får kontrollera numret och var problemet ligger. Att starta om telefonen brukar också vara bra, men det gissar jag att du säkert hunnit göra både en och annan gång vid det här laget.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.