Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ändring av betal-TV kanaler i antennätet 1.1.2020

DNA:s betal-TV verksamhet i antenn-nätverket kommer att övergå till Digita Oy fr.o.m 1.1.2020. Trots förändringarna fortsätter alla antennkanalpaketbeställningar att fungera normalt och DNA betjänar även i fortsättningen som vanligt via våra egna tjänstekanaler.

Prenumeranter på DNA TV-tjänsten kan också forsätta titta på kanaler via DNA TV-appen och med DNA TV Hubi. IPTV-kanaler och Cirkus-programbiblioteket kommer att tas bort från antenn-kanalpaketen.

Täckningsområdet för antenn-nätverkets kanaler utvidgas till 90% av befolkningen (kontrollera täckningen på digita.fi). Digitas mål är att ge antenn-nätets TV-tittare minst lika mångsidigt innehåll som tidigare. Samtidigt kommer flera nya HD-kanaler att finnas tillgängliga i UHF-antenn-nätverket från början av 2020.

Efter ändringen kommer kabel- och antenn-TV kanalpaketbeställningarna att kräva skilda TV-kort. Med DNA TV-applikationen kan man se på kanaler även utanför hemmet. De kanaler man kan titta på via DNA TV appen finns  här

Som en del av överföringen av avtalen till Digita Oy, träder de nya allmänna villkoren för betal-TV i antenn-nätet i kraft. Du hittar de nya villkoren här och på adressen www.digita.fi.

Mer information på adressen https://www.dna.fi/antennimuutos

DNA Linda kundrådgivare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.