Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Användning av telefonen och nätet i Bukarest.

Reser till Bukarest, Rumänien. Kan jag använda telefonen och nätet som om jag vore i Finland eller kan extra kostnader uppstå?

Kommentarer

 • Hej Christer,

  när du själv befinner dig i ett annat EU/EES-land, så kostar samtal, SMS och MMS detsamma som i Finland, dvs. om du har ett obegränsat samtals/SMS/MMS-paket, så inkluderas dessa i paketets vanliga kvot. Detta är sant så länge vistelsen och användningen är skälig i jämförelse med användningen i Finland (blir vanligtvis aktuellt först om vistelsen börjar vara flera månader).

  För dataöverföring debiteras separat. Det är dock möjligt att du har ett abonnemang som inkluderar ett EU/EES-datapaket. Detta kan du kolla via vår kundtjänst om du är osäker på din abonnemangstyp. Efter att paketet används upp, eller om du ej har ett dylikt datapaket, så kostar dataöverföringen 0,00434€/MB. Vi har en säkerhetsgräns på 60€/månad, som du kan höja eller sänka via vår kundtjänst vid behov.

  Notera även att för att du skall kunna använda data utomlands, så bör du aktivera dataroaming i apparatens inställningar. 

  Läs mer om EU/EES-roaming här:
  https://www.dna.fi/euroaming-pa-svenska

  Kontaktuppgifter till kundtjänsten:
  https://www.dna.fi/se

  DNA Linda L Kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.