Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Betalade för mycket

Hej, jag råkade slå in fel summa i misstag när jag betalade fakturan så jag betalade lite för mycket. Dras extrasumman av på följande faktura automatiskt eller behöver jag göra något?

Kommentarer

 • Hej Emilia!

  Om du använde fakturans referensnummer dras extrasumman av din följande faktura (eller fakturor, beroende på summans storlek) utan att du behöver göra något speciellt.

  Om du skulle ha använt ett annat referensnummer rekommenderar vi att du tar kontakt med vår kundtjänst och meddelar summa, datum, arkiveringskod, referensnummer samt vilket DNA-konto du använt, så att summan kan flyttas till rätt kundkort. Du kan också skicka en skärmbild av kvittot till mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi.

 • Ang.överbetald månadsavgift.
  På mina betalda fakturor framkommer tydligt och klart att min månadsavgift på 17,78 är betald också i november 2013. Detta fastän abonnemanget gällde för tiden 23.10 2012- 23.10. 2013.

 • Hej Stina,

  du har väl noterat att vi alltid fakturerar i efterskott? Om fakturan t.ex. har förfallodag i november, gäller fakturan troligen oktober. Faktureringsperioden kan variera, så jag kan inte säga vad som gäller i ditt fall utan att ha sett fakturan, men datumen som fakturan gäller listas alltid i fakturaspecifikationen.

  Om något ännu är oklart gällande fakturan, rekommenderar jag att du tar kontakt direkt till kundtjänsten antingen per telefon på 044 144 044 eller per e-post till adressen mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi, så att vi kan ta upp dina uppgifter och kontrollera den aktuella fakturan.

 • Hej ,

  Jag skulle vilja rätta till namnet på mina räkningar / fakturor ?

  Hur göra ?

 • Hej Kaj!

  Snabbaste sättet är att ringa oss på 044144044 eller skicka ett email till adressen mobiiliasiakaspalvelu@dna.fi med dina kunduppgifter, email svarstiden är 2-3 dagar.

  Mvh,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.