billigast på resa till Turkiet

19.3.18
Hej! jag ska resa till Turkiet 24.3.-31.3.18. Jag tar med mig min Nokia-basic-telefon som man kan ringa och texta med. Men jag tänkte ta ur Sim-kortet för att slippa ev.dyra samtal. Eller finns det nåt annat sätt att slippa stora telefonräkningar?

Undrar, Kerstin

Kommentarer

• Hej Kerstin,

du hittar priser för samtal, sms och mobildata användning i  Turkiet på vår sida https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku när du skriver Turkki i det tomma fältet.
    Vill du inte få kostnader för användning av SIM kortet utomlands går det bra att du stänger av telefonen de tider då du inte vill ringa eller använda mobildata.