borttappad telefon

hej jag tappade bort min telefon och funderar om det går att spåra den eller måste jag spärra a den?

Kommentarer

• Om du tappat bort telefonen, så rekommenderar vi alltid att du för säkerhets skull genast spärrar abonnemanget genom att ringa till vår kundtjänst på tel. 044 144 044 (tillfällig avstängning 24/7).

Om telefonen är på, så är det dock förstås bäst att först (före avstängning) snabbt försöker spåra din telefon. Många telefoner har en egen app för detta eller så kan du försöka spåra telefonen genom ditt Google-konto (android.com/find). Även om du har installerat DNA Turvapaketti (F-Secure), så kan du spåra telefonen genom denna app.

Tyvärr får vi som operatör ej ge ut någon information om vilken basstation din telefon varit i kontakt med senast.