Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Brutna samtal

Varför bryts samtalen efter en stund med Nokia 625?

Kommentarer

 • Hej Bo!

  Detta kan bero på många olika saker. Telefonen/SIM kortet är söndrigt, det är ett tillfälligt avbrott i nätverket eller så är hörbarheten helt enkelt för dålig.

  Ifall du vill kan vi kolla närmare på saken ifall du ringer oss på 044144044 eller skickar ett email till addressen mobiiliasiakaspalvelu@dna.fi

  Mvh,

 • Vi har problem med samtal som bryts mitt i samtalet och det sägs att numret inte är i bruk. Detta kan ske flera gånger per dag. Man får ringa upp på nytt och samma sak händer igen.

  Detta är i Purmo, Pedersöre. Vi vet att vi inte är de enda som har detta problem. Vi är ett antal människor som har problem. Det är irriterande. Kan man göra något åt det? • Hej Katri,

  vänligen kontrollera ifall du använder VOLTE när du pratar, dvs Voice over LTE (samtal över 4G nätet). Ifall det under ett pågående samtal står 4G i din telefons display vet du att du använder VOLTE. Du kan , nu för felsökning och testning, via telefonens inställningar deaktivera VOLTE och se om detta har effekt. Dvs kvarstår problemet fastän du pratar via 3G? Om problemen fortsätter så ber jag dig vänligen kontakta DNA Kundtjänst 044 144 044 så att ärendet kan undersökas noggrannare när vi då har möjlighet att kontrollera basstationen du använder dig av och tekniskt kunna undersöka ditt abonnemang. Tveka ej att ta kontakt! Tyvärr kan vi ej göra felsökning här via detta publika online forum, eftersom vi ej här kan begära abonnemangs- och personuppgifter.
  DNA Linda kundrådgivare
 • tutkii ongelmia Ruotsista (VOLTE) ja (VOWiFi)
  VOLTE (toimii paremman puhelunlaadun kanssa) toimii, mutta ei 100%
  VOWiFI toimii langattomien yhteyksien kanssa (mutta ei 100%)
  VOWiFI (ei toimi, kun käytetään vain mobiilisurffausta) ei toimi 100%
  Christopher

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.