Byte av telefon

Vill byta telefon från IPhone 5 till IPhone 8 från DNA affär, med mitt gamla abonnemang.
Vad måste jag själv göra eller kan affären hjälpa mig vid överföringen av sim-kortet.

Kommentarer

• Hej Stina,

båda iPhone modellerna har nano- SIM kort så du kan fortsätta använda samma SIM kort. Vi har tyvärr inget omfattande apparatstöd här, men på Apples sidor finns instruktioner för överföring av uppgifter till ny iPhone: https://support.apple.com/sv-se/HT201269 . Du kan gärna också fråga vid affären ifall de kan assistera i ärendet. Ifall ditt telefonabonnemang också är från DNA så fråga då gärna vid DNA butiken om Etudiili avtal för telefonabonnemanget, eftersom du då kan ha möjlighet att få installationshjälp till ett riktigt förmånligt pris, då telefonen köps från DNA.
    DNA Linda kundrådgivare
  • Tack för ditt svar. Köpte ny telefon och killen i affären gav mig bästa möjliga service, Han skötte all överföring från gamla telefonen till den nya. Jag köpte telefonen i DNA affären i CityMarket Kokkola.

• Hej Stina,

så trevligt att du är nöjd med servicen! Ha en riktigt fin fortsatt vårvinter!