DNA Dataprepaid tablet 10 NANO?

Jag köpte just ett DNA Dataprepaid tablet 10GT hos en återförsäljare. Problemet är att när jag öppnade det så fanns där endast perforering för vanligt sim och micro sim. Min enhet kräver nano sim. Går det bra att returnera prepaid paketet trots att det är öppnat? Det fanns ingen info på förpackningen som lät en förstå att det inte fanns nano med. På er hemsida står det att prepaid paketet innehåller alla 3 storlekar. Känner mig lurad!

Kommentarer

• Hej Christian,

det verkar som att du tyvärr har fått ett Dataprepaid paket av äldre modell, för i nya Dataprepaid paket finns Trio kort, som också innehåller nanokort. Vänligen kontakta kundtjänsten per telefon 044 144 044 så att vi får dina personuppgifter, så ordnas detta.