Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

DNA förnyas - varumärket DNA används nu för alla produkter

DNA:s image och produkter förnyas. DNA Kauppa, DNA Welho och DNA Business blir en del av ett gemensamt och förnyat DNA. Samtidigt får vissa tjänster ett nytt namn. Kunden behöver inte göra något; de nuvarande tjänsterna fortsätter som vanligt.

DNA har blivit bekant för de finländska konsumenterna i synnerhet som en mobiloperatör. Företaget har dock utvecklats under senare år till en mångsidig leverantör av datakommunikationstjänster. DNA är Finlands största kabelteveoperatör, och har också ett landsomfattande antenntevenät, med speciellt fokus på HD-kanaler. Dessutom har DNA blivit en stor leverantör av företagstjänster, vilket stärktes ytterligare då TDC förvärvades i våras. Nu förnyar vi DNA:s varumärke och image för att reflektera den allt bredare verksamheten.

DNA börjar sälja en ny sorts TV-tjänster

I samband med brandreformen börjar DNA också sälja en ny typ av teveabonnemang, eftersom tevevanorna förändrats avsevärt under de senaste åren.

DNA TV är ett enkelt och flexibelt sätt för dig att se på TV i surfplattan, smarttelefonen och TV:n. Dessutom har du möjlighet att modifiera DNA TV enligt dina egna önskemål genom att ta i bruk en inspelningstjänst, en omfattande filmuthyrningstjänst och ett programbibliotek, som lanseras under april månad.

Namnändringarna kommer inte att påverka dina nuvarande tjänster. Du kommer fortsättningsvis att få fakturan av DNA Welho Ab, men designen är DNA:s nya i pink. Priserna på dina nuvarande tjänster förblir också desamma.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.