DNA NÄT TV: Inspelningar syns ej

Inspelnigar syns ej på dna nät tv, se bilagd bild. Filmerna syns på android telefonen men inte på datorn. Provade både Chrome, Edge och Avast SafeZone browsers. Tog också bort cachade sidor, men problmet består.

Kommentarer

• Konstantinspelningen tycks också ha försvunnit för problem programmet (Pahan Jälkeen).

Jag försökte just nu själv sätta tillbaka konstantinspelingen för att undvika missade program i framtiden, men nu snurrar bara de nio vänt-kuberna runt varandra utan att någonsin bli färdiga.

Har ni fortfarande problem efter helgens dna nät tv crash? Er felanmälan-hemsida (https://www.dna.fi/vikatilanteet?relativeUrl=/Tiedotus/Hairiotiedotteet&id=2260) påstår att de problemen är lösta.
  • Lustigt nog fungerar konstantinspelningsknappen ej för det första programmet i programtablån (sökt med sökord), men nog för de andra två, se bild nedan.

Finns kanhända ännu dolda problem kvar i DNA:s nät tv platform?

• Samma problem existerar för programserien "Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa".
  • Hej Bengt,

helgens DNA TV problem är till största delen korrigerat men "Tallenteita ei löytynyt" -felmeddelande kan ännu uppstå och det verkar ha samband med program som innehåller, å, ä, ö. Felet är under korrigering och vi har som mål att försöka få det fixat denna vecka.
    DNA Linda kundrådgivare
  • Bra, tack för uppdateringen!