DNA NÄT TV: Nya recording viewen (beta aka "uusi näkymä") grupperar inte inspelningarna korrekt

DNA NÄT TV: Nya recording viewen (beta aka "uusi näkymä") grupperar inte alla  inspelningar korrekt.

T.ex. Morgan Freemans serie är splittad i två rader (3+1):

... medan Android versionen grupperar den korrekt i en rad (4):

Kommentarer

• Hej Bengt,

Jag diskuterade detta med tekniska och detta är en beta - version som inte är slutgiltig. Vi tackar för din feed-back om detta program. Om du upptäcker att problemet gäller även övriga program förutom det som syns i exemplet, så är det bara att återkomma och ge exakta exempel om program det gäller och info om din nätbrowser och -version.