DNA NÄT TV: Nya recording vyn (beta aka "uusi näkymä") har problem

DNA NÄT TV: Nya recording vyn (beta aka "uusi näkymä") har följande problem jämfört med den gamla (riktiga) vyn:

1. Play knappen kommer inte fram då man hovrar med musen över bilden. Man tvingas klicka på bilden och sen klikka på spela knappen skilt. Man måste alltså göra mera klick och mouse move jämfört med gamla.

2. Knapparna för att spela upp etc ser inte ut som knappar (saknar den vita kanten som gamla hade). Man måste ana sig till att de faktiskt gör någåt. Att de lyser upp då man flyttar musen över dem hjälper inte, för då är det för sent.

3. Nya vyn saknar "Hae Kaikki", "Jatkuva tallennus" och "Säilytä vain 10 viimeisintä jaksoa" knapparna.