DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.1): Hopp-knapparna fattas i Chromecast view

DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.1): Hopp-knapparna fattas i Chromecast view.

Dessutom visas Chromecastens scroll-bar bara i horisontal view vilket gör den helt obrukbar i telefonskärmar (omöjligt att hoppa bara lite framåt då scroll baren är så kort)

##Se bilder; Cromecast view till vänster (utan hopp-knappar), vanliga direkt-view till höger (med hopp-knapparna):

##https://goo.gl/photos/sg3MHbScgB3BYANR7

##Svar från relaterad inlägg där android appen tappar kontakt med Chromecast (https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-and...

Hej,

tekniska avdelningen meddelade att hopp-funktionerna kommer att kommer att komma tillbaks i ett senare skede, men det finns ej ännu till kännedom tidpunkt för detta.

DNA Linda kundrådgivare

##2016-12-12 12:30

Vänligen meddela tekniska avdelningen att Android appens Chromecast view i praktiken är helt oanvändbar då den 1. inte har hopp-knappar och 2. visas endast i vertikal view.