DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.1): Inspelningar har ibland fel inspelningstid (i framtiden)

Den nya DNA NET TV Android appen (-r 2.6.1) tycks inte ha alla smurfarna hemma.

Den listar i min Samsung Android tabb en inspelningstid i framtiden vilket gör att den är först på listan fast den på riktigt är äldsta inspelningen.

I min Sony Android app är inspelningstiden (och ordningen) rätt.

Se bild på https://goo.gl/photos/QMf7sTG81XwTpFAJ7.

Övre bilden är från Samsung tabben med fel tid,
nedre bilden är från Sony telefonen med rätt tid.