DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.1): Inspelningar har ibland fel inspelningstid (i framtiden)

Den nya DNA NET TV Android appen (-r 2.6.1) tycks inte ha alla smurfarna hemma.

Den listar i min Samsung Android tabb en inspelningstid i framtiden vilket gör att den är först på listan fast den på riktigt är äldsta inspelningen.

I min Sony Android app är inspelningstiden (och ordningen) rätt.

Se bild på https://goo.gl/photos/QMf7sTG81XwTpFAJ7.

Övre bilden är från Samsung tabben med fel tid,
nedre bilden är från Sony telefonen med rätt tid.

Kommentarer

• Hej,

Tack för din feedback, jag har nu vidarebefodrat den till vår tekniska sida.

Mvh.,

• Det här händer fortfarande, ännu fyra månader efter raporteringen.

Inspelningar påstås vara från 1970 och i framtiden,
    se https://goo.gl/photos/3UKkciyvFoijrF649.

Kanske dna nu slutligen borde aktivt börja studera och fixa sina tv bugar?
  • Android DNA tv appen tycks också blanda ihop irellevanta filmer med varandra,
    se https://goo.gl/photos/mUiBDaoN21n7jeCeA.

Här har 'Laskeutuminen Hudson-jokeen' dokumentären felaktigt markerats till 'Mars' serien.
    Såvitt jag vet är Hudson floden inte på Mars utan i New York på Jorden.
  • Hej Bengt,

jag kontaktade nu tekniska i dessa två ovanstående ärenden så de kontrollerar vad som kan göras. Tack för feed-backen.
    DNA Linda kundrådgivare
  • Bra, tack så mycket!
  • Bilden jag refererade till den 2016-12-12 18:23:

Den nya DNA NET TV Android appen (-r 2.6.1) listar i min Samsung Android tabb en inspelningstid i framtiden:

• Här är bilderna från mitt inlägg den 2017-04-07 13:40 angående inspelningar från 1970 och i framtiden:

• Här är bilden jag refererade till i mitt inlägg från den 2017-04-07 14:07 där 'Laskeutuminen Hudson-jokeen' dokumentären felaktigt hade markerats till 'Mars' serien: