DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.1): Live TV viewn glömmer ibland bort valda kanaler

Live TV viewn glömmer ibland bort (via popup menun) valda kanaler då man stänger appen och öppnar den igen.

Det händer inte alltid, men åtminstone då man börjar se på en kanal och stänger appen (tex. med task managern) medan den buffrar. Då man sen öppnar appen igen så listar den alla kanaler i ställe för de som man har valt (via popup menun).

Använde Samsung tab modell SM-T530 med Android version 5.0.2.