DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.2): Appen crashar varje gång vid start -> helt oanvändbar

DNA NET TV: Android appen (-r 2.6.2) crashar varje gång vid start -> helt oanvändbar.
Se video: https://goo.gl/photos/DYEbX8nBjiYTXBok9.

Kommentarer

• Hej Bengt,

Tack för ditt meddelande. Detta är ett allmänt problem som har uppkommit och det åtgärdas som bäst. Problemet uppkommer då man har sin apparat på ett annat språk än finska eller engelska, och därmed skulle en tillfällig lösning vara att man byter språket på sin apparat till antingen finska eller engelska tills problemet är åtgärdat. Vi beklagar problemet och besväret det orsakar.

Mvh.,

• Besväret är stort och en enkel beklagelse hjälper inte mycket.
    Hur länge kan det ta att fixa detta ofattbart dumma problem?

• Hej Bengt,

det har nu kommit sådan tilläggsinformation om problemet, att det korrigeras vid nästa android uppdatering. Tidpunkten för uppdatering finns ej ännu till kännedom, men problemet kommer att åtgärdas.

DNA Linda kundrådgivare
  • Hälsa tekniska avdelningen att jag kräver en omedelbar korrigering till detta problem. Att man ska måsta byta språk på telefonen till finska eller engelska är en hutlös workaround.

• Hej
    Har uppdateringen av Android redan skett eller är den fortfarande "under arbete" ? Åtminstone fungerar DNATV inte på min Samsung när språket är svenska !!
  • Samma problem existerar ännu.
    DNA tycks inte ta problemet på allvar för den finlandssvenska allmänheten.
  • Hej,

Jag beklagar dröjningen med korrigering av problemet, men som sagt fixas detta i nästa uppdatering. Ännu har vi ingen noggrann tidpunkt när denna uppdatering släpps.

Mvh.,

• Det är snart två månader sen problemet uppstod och rapporterades.
    Att det inte har fixats än är en ren skymf mot svenskspråkiga kunder.
  • Det här crash problemet tycks - äntligen - ha blivit fixat (efter hela två månader) i version 2.6.3 den 6 Mars 2017.

Jag märkte det först idag 13 Mars 2017 (i misstag) via felanmälningssidan angående ett annat problem (inspelningar saknas).
  • Hej Bengt,

jo, detta korrigerades i den nya DNA TV android versionen 2.6.3. som kom i början av mars.