DNA NET TV: Android appen tappar ofta kontakten med Chromecast

Detta händer ofta då man spolar över reklamerna. Fast man trycker hoppa 2 minuter knappen, så fortsätter programmet från samma ställe.

Enda sättet att fixa problemet är att trycka på Chromecast knappen för att tydligen ta ny kontakt med Chromecast stickan. Men då hoppar den tillbaka till det ställe som den föregående startade ifrån, så då får man hoppa långt framme för att komma tillbaka till dit man startade ifrån.

Chromecast stickan funkar bra med t.ex. YouTube så det är inte stickan eller nätverket som det är fel på, vågar jag påstå.

Min enhet är en Sony Xperia Z1 telefon som har Android version 5.1.1.