DNA NET TV: EPG mus-scrollningen funkar inte alltid

Mus-scrollningen i EPG:n (https://tv.dna.fi/html5/#/epg) är ytterst opraktisk.

Tex om man börjar scrolla (med musen) i sidled, så går det inte att scrolla upp/ner eller snett, bara i sidled.

Likaledes, om man börjar scrolla i höjdled, så går det inte att scrolla i sidled eller snett.

Detta är ytterst irriterande.

Bara om man från början börjar scrolla snett, så går det att scrolla upp, ner och/eller snett.

Vänligen låt användaren scrolla helt hur hen vill - helt oberoende av hur man påbörjade scrollningen.

Kommentarer

• Hej Bengt,

Tack för förslaget, jag har nu vidarebefordrat din feedback.

Mvh.,

• Det var nog mera en buggrapport än ett förslag.

• När kommer det en fix till denna uppenbara bugg?
  • Hej Bengt,

tyvärr har det inte ännu kommit någon uppdatering angående denna sak.