DNA NET TV: EPG mus-scrollningen funkar inte alltid

Mus-scrollningen i EPG:n (https://tv.dna.fi/html5/#/epg) är ytterst opraktisk.

Tex om man börjar scrolla (med musen) i sidled, så går det inte att scrolla upp/ner eller snett, bara i sidled.

Likaledes, om man börjar scrolla i höjdled, så går det inte att scrolla i sidled eller snett.

Detta är ytterst irriterande.

Bara om man från början börjar scrolla snett, så går det att scrolla upp, ner och/eller snett.

Vänligen låt användaren scrolla helt hur hen vill - helt oberoende av hur man påbörjade scrollningen.