DNA NET TV: Man ser inte inspelningen förrän den är färdig

Det är ytterst irriterande då man måste vänta ibland 2 timmar innan man kan se en film som man försenat sig till exempel bara fem minuter till.

Detta är inte alls omöjligt. Till exempel nät tv tjänsten Watson.fi låter en se en nätinspelning genast om man har deras tv box.

Vänligen gör detta möjligt på dna nät tv så fort som möjligt.

Kommentarer

• Hej!

Detta är tyvärr en egenskap som våra digiboxar har och det är tyvärr inte möjligt att ändra på saken pga. digiboxens prestanda begränsningar.

Mvh,

• Men programmen sparas ju hos DNA:s server?
    Så varför skulle boxens prestanda inverka på det?
    Den förklaringen tror jag tyvärr bara inte på.

Och mitt förslag var om dna net tv överlag, inte bara i digiboxen.

• Hej!

Diskuterade om detta ärende igen med vår tekniska och tyvärr lär det inte komma någon ändring till den här inspelnings egenskapen.

Det lär väl vara möjligt att få det att fungera som Watson men det skulle troligtvis kräva att vi gör om hela grunden för hur inspelningar hanteras och detta tycks vara någonting som vi inte kommer att ändra på inom snar framtid tyvärr.

Mvh,

• Så med andra ord går man tillbaka i utvecklingen om man väljer DNA:s web tv eftersom det går med alla gamla goda hårdskive-digiboxar att spela in samtidigt som man spelar upp.

Jag tycker att det är ytterst svagt och likgiltigt av DNA:s utvecklingsteam och/eller dess underleverantörer att inte fixa detta.

• Hej!

Tack för din feedback.

Har meddelat vidare om situationen och tyvärr kan vi bara hoppas på att detta förbättras i framtiden.

Mvh,

• En annan sidoeffekt med detta att "inspelande program inte syns" är tydligen att de ändå räknas in som som inspelade program i DNA NET TV:s "My Recordings" status bar ("Loaded 126 out of 127").

Dvs. de syns i numret men kan inte ses i listan.

Se mera info i min andra buggrapport https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-my-....

Detta är helt bakvänt.
    Varför låter DNA datorerna och deras program styra vad ni kan och inte kan göra?

• Har nu Elisa Viihde på prov och där kan man genast se inspelande program. Ockso om man börjar titta på programmet mitt i.
    Om Elisa kan göra det, så kan DNA också - om ni vill.
  • Tack vare DNAs ovilja att fixa buggar, inklusive denna, har vi nu helt övergått till Elisa Viihde. Så går det när man ignorerar sina kunder.