DNA NET TV: My recordings: "Loaded 90 out of 91" - Var är 91:a inspelningen?

Ofta säger DNA NET TV:s "My Recordings" vy att den visar mindre filmer än vad som finns.
Men jag har inte klurat ut hur man får de som inte har listats att synas.
Där finns ingen knapp eller länk att klicka på för att få fram resten.

Se bild på:

https://drive.google.com/file/d/1Jd9mMuEQJOkhlV...

Kommentarer

• Hej!

My recordings räknar också med dom inbandningarna som ännu inte blivit bandade, så ibland kan det vara att siffran inte stämmer överäns med mängden som syns.

För att få fram flera sidor av inbandningar så finns det en länk på sidan var det står "Click for more".

Mvh,

• Men för sådana som ännu inte blivit bandade finns det ju en egen vy;"Incoming Programs".
    Så varför skulle den räkna sådana till redan inspelade program?

Eller menar du filmer som har börjat spela in men som ännu inte är färdiga?
    Dom borde ju synas och kunna ses på som jag rapporterade i egna buggrapporten

https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-man...

Och som kan ses från pdf bilden jag länkade till, så finns ingen "Click for more" knapp.

• Hej!

Ursäkta jag menade att om du t.ex bandar ett program som sänds just då på live-tv så räknas det som en "Recorded program", vilket också förklarar varför du inte hade den där Click for more knappen framme.

Mvh,

• Ja, men 'for the record' anser jag det fortfarande fel och vilseledande att dna net tv påstår att det finns mera inspelningar än man kan se.

Det bästa vore att faktiskt visa pågående inspelningar och att man kunde se dem (dvs det jag rapporterade och föreslog i https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-man...). Varför gör ni inte det? Det krävs ju bara lite programmering. Inte styr väl datorerna och/eller deras program vad DNA kan göra? Det skulle ju vara bakvänt.

• Hej!

Tyvärr är det inte programmering som är orsaken att vi inte har denna funktion utan det gäller avtalsvillkoren som har blivit gjorda med kanalbolagen i tiderna vilket inte ger oss rätt till att ha denna funktion.

Jag förstår att denna funktion vore behändig och har också skickat feedback om ärendet att förhoppnigsvis få den tillgänglig i framtiden.

Mvh,

• Låter lite skumt. Watson har tydligen "lyckats" med avtalsvillkoren eftersom man där kan se filmerna direkt - också under inspelning.

Och i den andra buggrapporten (https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-man...) verkade problemet vara endast av teknisk art enligt ert svar där:

"Det lär väl vara möjligt att få det att fungera som Watson men det skulle troligtvis kräva att vi gör om hela grunden för hur inspelningar hanteras och detta tycks vara någonting som vi inte kommer att ändra på inom snar framtid tyvärr."

Det är synd att DNA inte tycks bry sig så mycket om användarvänlighet.