DNA NET TV (nya HTML5 Betan): EPG vyn går inte att zooma (med Ctrl + MusRullen)

Nya HTML5 Betans EPG vy (https://tv.dna.fi/beta_html5_testialusta/#/epg) går inte att zooma (med Ctrl + MusRullen). Det är ytterst behövligt för att kunna se alla program utan att hela tiden behöva scrolla upp och ner.

Kommentarer

• Hej,

tack för feedbacken, den vidarebefordrades nu till tekniska.

DNA Linda kundrådgivare
  • Hej Bengt,

tekniska rekommenderade för övrigt blanketten vi har för DNA TV:n , att du gärna med fördel kan använda denna blankett för feed-back. Behändigt då denna skapats enkom för detta ändamål: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=451...

DNA Linda kundrådgivare
  • Bra med survey blankett, men den är ju endast envägs.
    Hur får jag veta om, när eller varför inte mina förslag verkställs?

Jag kan fylla i blanketten, men gör för säkerhets skull också fortsättningsvis inlägg i detta forum.

• Hej,

tack för meddelandet. När blanketten fylls i så kommer din feed-back direkt till rätt arbetsgrupp där förslag tas emot i detta ärende. Naturligvis är det fortsättningsvis ok att göra inlägg i detta forum, men då går det med fördröjning via detta forum, via tekniska, vidare till samma arbetsgrupp som handhar ärendena. Vi kan ej heller i detta forum bekräfta när utvecklingsförslag ges om, när eller varför förslag verkställs eller ej verkställs. Som meddelat tidigare, vi tar gärna emot utvecklingsförslag men vilka förslag som verkställs beslutes av arbetsgruppen som jobbar med DNA TV:n/ programutvecklarna. Så därför rekommenderar vi varmt blanketten eftersom den skapats specifikt för detta ändamål och går direkt till rätt grupp.

DNA Linda kundrådgivare
  • Jag har nu fyllt i feedback blanketten (https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=451...) och samlade ihop 10 problempunkter. Få se om de bryr sig alls om mina kommentarer.

• Nu är det tydligen inte mera någon beta version längre, utan "https://tv.dna.fi/html5/#/epg".
    Så är nya web html5 siten nu formellt releasat?
    Oberoende har tyvärr dock zooming problemet inte åtgärdats.

Är feedback blanketten fortfarande i kraft, dvs läser någon feedbacken där eller skall all feedback lämnas via detta forum eller på något annat sätt?

• Hej Bengt,

Beta versionen avslutades 29.11.2016. Blanketten finns ännu kvar på nätet men feed-back kan i fortsättningen ges via detta forum eller via DNA:s Kundtjänst.

Zoomen fungerar numera då man först klickar på den svarta övre balken, sedan håller in CTRL knappen och samtidigt scrollar med musen.

Detta är nu som egenskap i DNA TV tjänsten men tekniska avdelningen lovade sätta feed-back ifall det går att ändra så att man ej behöver först klicka på balken. Vi kan inte ge löften om att detta ändras men din feedback har vidarebefordrats.

DNA Linda kundrådgivare
  • Jo jag märkte att zoomen funkar om man siktar på övre balken.
    Men det duger inte, man har nämligen ytterst sällan kursorn där då man använder epg:n.

Detta borde inte vara tekniskt svårt att fixa, det är främst en fråga om huruvida DNA överhuvudtaget bemödar sig att fixa det eller ej.