Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

DNA NET TV (nya HTML5 versionen): EPG inspelnings-ikonerna fungerar underligt / felaktigt

DNA NET TV (nya HTML5 versionen): EPG inspelnings-ikonerna fungerar underligt / felaktigt.

  1. Tex om man klickar inspelningsikonen så försvinner den helt för korta program.
  2. Om man klickar spela-in-alltid så blir plötsligt alla andra spela-in-alltid märkta.

Se demo video på: https://goo.gl/photos/hUWxtpehJ2gpDpDS7.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.