DNA NET TV spelade inte in"The Voice of Finland" Fredagen den 2016-01-06 (20:00 - 21:25)

DNA NET TV spelade inte in"The Voice of Finland" Fredagen den 2016-01-06 (20:00 - 21:25) fast vi har den på konstantinspelning. Frun blev inte glad... Vänligen kolla upp vad som gick fel och fixa det.

Kommentarer

• Ser man på, nu syns inspelningen, 1.5 timmar efter avsnittets slut.
    Hur kan det ta så länge innan det syns?

• Hej Bengt,

Tydligen handlade det om en normalt längre fördröjning förrän inspelningen började synnas. Vi beklagar detta tillfälliga problem.

Mvh,

• Har ni några planer på att kolla upp varför inspelningen inte syntes i tid?

• Hej Bengt,

min kollega Jan kollade redan upp ärendet med tekniska för 2 dagar sedan då du kontaktade oss. Vanligtvis syns inspelningarna ca.15-30 min efter att programmet slutar men inget generellt problem fanns då till kännedom, tydligen var fördröjningen tillfälligt längre än vad den vanligtvis är. Jag kontaktade nu också tekniska avdelningen och eftersom det inte finns information om att det skulle ha varit fråga om något allmänt fel så kan vi ej svara på frågan varför det var längre fördröjning för just detta program, men de satte nu i alla fall en test på inbandningarnas fördröjning för att kontrollera att allt fungerar ok.

DNA Linda kundrådgivare
  • Bra!

Jag skulle ändå starkt vilja föreslå t.ex. att inspelningen syns som inspelad men inte uppspelningsbar liksom sådana program som just nu är under inspelning syns i web-versionen av nya HTML5 spelaren (https://tv.dna.fi/html5/#/recordings).

Då ser man att något har hänt men att allt inte är färdigt ännu.

Ännu bättre skulle vara att man kan se i user interfacen varför en inspelning inte är uppspelningsbar (någon slags statusinfo).

Allra bäst vore förstås att alla inspelningar vore genast uppspelningsbara som är fallet med fysiska hårdskiveboxar. Jag kan ännu inte förstå varför er webb-service inte klarar sådant.

• Dvs så här visar webb-tv:n icke inspelande program:

Bifogad fil:

• ... och jag menade ju förstås 'inspelande program', inte 'icke inspelande program'.

• Hej Bengt,

Tack för förslaget, jag har nu vidarebefordrat din feedback.