DNA NET TV: Vad är syftet med "Welcome to new Beta site" knappen och (den dåliga) siten?

Vad är syftet med "Welcome to new Beta site" knappen och siten?
Den är dålig jämfört med nuvarande siten.

Till exempel:

1. EPG:n måste man scrolla både horisonellt och vertikalt för at se alla program. Med gamla siten ser man alla program med enkel scrollning (knapparna)
  2. EPG visar inte detaljer. Dom måste man klicka på en och en. Dååligt.
  3. Inspelningar visar inte detaljer. Igen måste man klicka en och en vilket är långsamt om man vill ta bort vissa avsnitt med samma titel.
  4. Inspeningarna visar både inspelat och kommande i samma vy. Eftersom man mera sällan är intresserad av kommande program, stjäl den vyn grafiska gränssnittet helt i onödan.

Antagligen hittar man mera problem med beta siten.
Vad är syftet med hela beta siten?
Hoppas den inte helt ersätter gamla siten, för betan är riktigt dålig.

Kommentarer

• Hej Bengt,

vi tackar för feed-backen och utvecklingsförslagen!

Jag kontaktade nu tekniska avdelningen i detta ärende och alla ovanstående förslag har nått dem. Vilka funktioner som kommer att finnas som basegenskaper i programmet, och vilka funktioner som kommer att förändras, är dock sist och slutligen upp till programutvecklarna att avgöra så din feed-back vidarebefordras men vi kan ej garantera att kundernas utvecklingsförslag alltid förverkligas.

Det görs ej ändringar eller uppdateringar i gamla versionen längre utan Beta siten är nu den som utvecklas och som kommer att synas i fortsättningen.

Med önskan om en trevlig höst!

DNA Linda kundrådgivare
  • Ojsan; "vi kan ej garantera att kundernas utvecklingsförslag alltid förverkligas" ?
    Då undrar jag verkligen för vem ni gör dessa program om inte för oss kunder och våra önskemål.

Jag säger det i alla fall för säkerhets skull igen: Beta siten är dålig så länge man inte ser programdetaljerna tillsammans med titeln.

Låt er inte lockas i hype-boomen på bekostnad av användarvänligheten.

• Hej Bengt,

vi är naturligtvis tacksamma för utvecklingsförslag. Vad jag ville lyfta fram är, att vi trots det inte kan garantera eller lova några specifika ändringar. Förslagen sätts vidare och programutvecklarna beslutar i sista hand om vilka ändringar som görs. Vi får dock hoppas att förbättringsförslagen tas emot så långt som möjligt och gynnar användarvänligheten.