DNA PUK-kod

Vanliga abonnemang och registrerade Prepaid-nummer
Om du har ett vanligt abonnemang (postpaid) eller registererat ditt Prepaid-nummer (kontokort), så kan du kostnadsfritt och enkelt se din PUK-kod från vår självbetjäningsportal: https://minunpalveluni.dna.fi.

Mer info: Hur man skapar ett DNA Tunnus för att logga in till DNA:s självbetjäningsportal.

PUK kod fås även kostnadsfritt via Mitt DNA-applikationen (Oma DNA): https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/nu-finns-mitt-dna-applikation-pa-svenska/

PUK-koden kan även ges av vår kundtjänst tel. 044 144 044 eller i en DNA affär: https://map.karttapalvelut.fi/dna. Förfrågningen från kundtjänst/affär är €10.

Om du har låst ett DNA Welho SIM-kort (t.ex. Welhokaista, Tuplakaista, Netti 4G), så kan endast vår kundtjänst eller DNA affär ge dig PUK-koden (avgiftsfritt).

PUK-koder ges ej via e-post.

Ej-registrerat Prepaid-nummer (kontokort)
Om ditt Prepaid-kort inte är registrerat, är det helt anonymt och PUK-koden finns då ENDAST på det ursprungliga startpaketet. Vår kundtjänst vet tyvärr inte Prepaid-kortens PUK-koder. Om du inte kan hitta din PUK-kod, så kan SIM-kortet inte bli upplåst/registrerat och dess saldo och nummer är förlorat (dvs. du kan ej överföra ditt nuvarande Prepaid-nummer till ett annat kort).