DNA Turvapaketti Plus

DNA Turvapaketti Plus (F-secure) skyddar alla hemmets apparater från virus, spionprogram och skadliga programvaror. DNA Turvapaketti Plus består av två olika tjänster: DNA Turvapaketti, som innehåller bl.a virus- och surfskydd och begränsningar för barns användning samt Freedome VPN- tjänst, som garanterar anonymitet på nätet.

Beställning av tjänsten

Det är möjligt att vid beställningen välja båda tjänsterna, eller bara en av dem. För DNA Turvapaketti Plus finns följande alternativ: Turvapaketti med licenser för 1-2 apparater eller DNA Turvapaketti Premium (25 licenser) för hemmets alla apparater. För att beställa tjänsten behövs en fungerande e-post adress.

Installation av tjänsten efter beställningen

Du kan ta i bruk DNA Turvapaketti på två olika sätt:

1. Du kan installera tjänsten via installationslänken som kommer till din e-post från F-secure. Länken är unik och innehåller dina inloggningsuppgifter, så du behöver inte vid första installationen någon DNA Tunnus. Vänligen notera att om du vill ta i bruk familjeregler, så behöver du dock en DNA Tunnus (användarnamn till Minun Palveluni-självbetjäningen).

2. Du kan skapa en DNA Tunnus här med dina egna bankkoder och sedan installera DNA Turvapaketti licenserna till de apparater du vill, i Minun Palveluni www.dna.fi/minunpalveluni genom att klicka på "Lisätiedot ja Hallinta" som syns under DNA Turvapaketti:

Krav på operativsystem

• PC
    • Operativsystem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (SP1)
  • Mac
    • Operativsystem: macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12 (Sierra), OS X 10.11 (El Capitan)
  • Smarttelefoner och surfplattor
    • Operativsystem: Android 5.0 el uudempi, iOS 10 tai uudempi

DNA Linda kundrådgivare Rapportera olämpligt innehåll