DNA Digiturva ( tidigare DNA Turvapaketti Plus)

DNA Digiturva (F-secure) skyddar alla hemmets apparater från virus, spionprogram och skadliga programvaror.

Beställning av tjänsten

För Digiturva finns följande alternativ: Digiturva med med licenser för 2, 10 eller 25 apparater. För att beställa tjänsten behövs en fungerande e-post adress. Mera information: https://www.dna.fi/tietoturva

Installation av tjänsten efter beställningen

Du kan ta i bruk DNA Digiturva på två olika sätt:

1. Du kan installera tjänsten via installationslänken som kommer till din e-post från F-secure (länken är i kraft 30 dagar efter beställning) . Länken är unik och innehåller dina inloggningsuppgifter, så du behöver inte vid första installationen någon DNA Tunnus. Vänligen notera att om du vill ta i bruk familjeregler, så behöver du dock en DNA Tunnus (användarnamn till Minun Palveluni-självbetjäningen).

2. Du kan skapa en DNA Tunnus här med dina egna bankkoder och sedan installera DNA Digiturva licenserna till de apparater du vill, i Minun Palveluni www.dna.fi/minunpalveluni genom att klicka på "Lisätiedot ja Hallinta" som syns under DNA Digiturva / DNA Turvapaketti:

Krav på operativsystem

• PC
    • Operativsystem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (SP1)
  • Mac
    • Operativsystem: macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12 (Sierra), OS X 10.11 (El Capitan)
  • Smarttelefoner och surfplattor
    • Operativsystem: Android 5.0 el uudempi, iOS 10 tai uudempi