DNA TV: Inspelning slutar för tidigt

DNA TV inspelningen slutade för tidigt med "Rikoksista pahin" (17.03.2016 23:00 - 00:00 MTV3).

Det skulle inte förvåna om det händer igen för andra kanaler och program.
Så, kan ni sätta till 5 eller 10 minuter till inspelningarna så slutet kommer med?

Eller så låter ni användaren själv välja extra tid till slutet som de flesta traditionella digitalboxar låter göra.

Kommentarer

• Hej!

Tack för ditt meddelande.

Tyvärr så kan det förekomma problem med inspelningar för tillfället, detta är ett problem som vi är medvetna om och försöker få korrigerat problemet så fort som möjligt.

Mvh,

• Igår slutade programmet "Hävyttömät" (inspelat Sat, 30 Apr 2016 23:15) för tidigt.
    Och just då det hände tuffa saker i filmen.

Också MTV3:s väder 22:20 slutar ofta för tidigt.

DNA tycks ha bara 2 minuter och 44 sekunder extra för inspelningar.
    Det är alldeles för lite för de finska kanalerna med reklam.
    Det borde vara minst 5, helst 10 minuter extra på allt.

Allra bäst skulle vara att man själv kunde ställa in hur många minuter extra man vill ha som buffer på slutändan av inspelningarna, precis som man kan göra med alla (moderna) digitalboxar.

Detta borde inte vara så svårt att få till stånd.

• Precis som i bugg rapport "DNA NET TV: Man ser inte inspelningen förrän den är färdig"

https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-man...

så är Watson.fi den räddande ängeln för detta 'inspelningen slutar för tidigt' problemet.

Watson.fi har nämligen 2 veckors konstant inspelning på nästan alla kanaler.

Det betyder att om man märker detta problem inom två veckor, kan man med Watson.fi gå och se på nästa program i programtablån efter den film för vilken programmet har slutat för tidigt (eller dragit ut på tiden).

Har DNA några planer på konstantinspelning?
    Om inte, är det ännu mera behövligt att få extra tid till slutet av inspelningarna.

• Hej!

Beklagar att inspelningen slutade för tidigt.

Har skickat feedback på att få detta förlängt och frågat om konstantingspelning, återkommer så fott som möjligt när jag får svar.

Mvh,

• Igen slutade "Hävyttömät" (Sat, 07 May 2016 23:25) för tidigt.
    Bara så att ni vet på DNA att problemet på riktigt fortfarande är aktivt.

• Hej!

Tekniska rådgiven är medvetna om detta problem och ända snabba lösningen till detta är att sätta programmet som börjar efter också på inbandning så att det säkert bandar hela programmet.

Mvh,

• Det skall jag göra (sätta programmet som börjar efter också på inbandning) men det programmet kan ju ändra eller flyttas utan förvarning så detta är en ytterst osäker temporär lösning.