DNA TV: Kan man spara nätinspelade program till datorn eller telefon för offline visning?

Skulle behöva en funktion som man kan spara nätinspelade program till datorn eller telefonen för senare offline visning. Tex. utomlands eller då DNA 4G anslutningen är dålig (händer kvällar och helger - ja, jag har gjort felanmälan).

Android appen har en menu för "Downloaded" program, men jag kan inte hittar var eller hur man downloadar dem: