DNA TV: Kan man spara nätinspelade program till datorn eller telefon för offline visning?

Skulle behöva en funktion som man kan spara nätinspelade program till datorn eller telefonen för senare offline visning. Tex. utomlands eller då DNA 4G anslutningen är dålig (händer kvällar och helger - ja, jag har gjort felanmälan).

Android appen har en menu för "Downloaded" program, men jag kan inte hittar var eller hur man downloadar dem:

Kommentarer

• Sådan här download funktion finns i tex. Netflix.
    Mycket bra!
  • Hej Bengt,

tack för din feedback.

Tyvärr tillåter upphovsrättsorganisationerna ej att inspelade tv-program laddas ner via tjänsten. Denna förändring skedde 1.3.2016, och program inspelade efter detta datum kan ej laddas ner till din apparat.

Med vänlig hälsning,
    DNA Linda L Kundrådgivare
  • Vad är det då för nytta med den där "Downloaded" menun?
  • Hej Bengt,

till en början då DNA TV lanserades var det möjligt att ladda ner program till egen apparat, men till detta kom som sagt en ändring 1.3.2016. Så kunder som laddat ner program från februari 2016 har ännu denna månad kunnat använda denna funktion, eftersom nedladdat program kunnat ses i 2 års tid från nedladdningen.
    DNA Linda kundrådgivare
  • Jag förstår. Men varför kan man ladda ner andra service providers filmer, t.ex Netflix? Har de bara bättre avtal?
  • Hej,

på vårt forum finns mera info här : https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/tv-ohjelman-tallentaminen-laitteelle/ . Upphovsrättsorganisationer nekade tillgång till denna funktion i operatörernas tjänster.
    DNA Linda kundrådgivare
  • Ja, det finns väl inte så mycket att göra åt det, då... :-(