Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

DNA Tv paket

Hej! Jag vore intresserad av att prova på DNA Tv med cmore samt om möjligt 4 egna DNA kanal val..Försökte förstå hur allt går till på er hemsida men det var för svårt. Vi ser inte på program för tillfället via tv. Vi ser via telefoner och surfplattor men kommer eventuellt skaffa smart tv.
1. Såg DNA Tv paket med cmore till telefon kosta 9.90€ i månaden.
Vad är detta för paket ? Vad ingår ? Hur kan man beställa det? Vad blir slut priset med DNA Tv och Cmore? Kan man här välja 4 egna kanaler? På vilka enheter kan man se ..tv? Surfplatta? Telefon? Fungerar det endast i 1 telefon/ surfplatta? Eller kan hela familjen ha det i sina egna surfplattor.
2. Vad ingår i DNA paketet för 12.90€ i månaden? Vad är skillnaden på detta paket och 9.90€ paketet? Kan man se på DNA paketet+ cmore både på tv surfplatta och telefon? Kan flera i familjen använda paketet eller bara 1 person? Kunde man i detta paket välja 4 kanaler?

Ifall vi har detta paket och vill avsluta det hur gör man då?
Nu idag har vi telefon och internet abonnemang med DNA men inte tv paket.
Vi bor på en adress där abonnemanget fungerar .Kommentarer

 • Hej Fredrica,

  eftersom du är stamkund hos oss, så kan du beställa DNA TV (med obegränsad inspelning av gratiskanaler) för 3,45e/månad och C More för 9,99e/månad (-20% för stamkunder från det vanliga 12,95e/månad).

  Via DNA TV:s mobilapplikation (för telefoner/läsplattor) samt DNA TV:s egen webbsida (för webbläsare för t.ex. datorn) kan du se gratiskanaler som t.ex. YLE, National Geographic och Fox + lineärkanalerna (samma som sänds live på TV) och programbiblioteken för de kanalpaket som du beställt. DNA TV kan användas av 5 olika apparater samtidigt. DNA TV -abonnemanget inkluderar även ett (kabel-)TV-kort som du kan sätta i TV:ns kortläsare.

  Om du istället har antenn-TV hemma, och vill ha ett antenn-TV-kort, så gör vi beställningen åt dig via Digita och då är TV-kortet 3,50e/månad och 9,99e/månad för C More. Till detta paket hör användningen av C Mores eget programbibliotek.

  Stamkundsavtalet är inte tidsbundet och kan sägas upp genom att meddela om detta till kundtjänsten under månaden innan.

  C More inkluderar C More First, C More Hits, C More Juniori, C More Series, C More Stars och SF-Kanalen. Det finns även kanalpaketet C More Sport med sportkanalerna C More Max, C Sport 1 och C More Sport 2 - samt C More Total som är en kombination av C More och C More Sport.

  Ett annat alternativ till smart-TV och kortläsare är vår DNA TV Hubi-box, som gör din TV till en smart-TV kombinerad med DNA TV - och du kan se på kanalpaketens kanaler och programbibliotek direkt via din egen TV. Dess serviceavtal är 10e/månad (ibland 5e/månad beroende på ditt internet-avtal). Se mera här: https://kauppa4.dna.fi/Sovellukset-ja-palvelut/DNA-TV-Hubi/p/VMTV00301

  Produkterna kan beställas genom vår hemsida eller genom att kontakta vår kundtjänst. Om du dock har mer frågor angående detta, kan det vara bäst att prata med oss, du når oss på tel. 044 144 044. Om du vill kan du även skicka epost till palvelu@dna.fi (om du dock skickar epost, kom ihåg att inkludera ditt kundnummer, fakturanummer eller ditt födelsedatum samt namn och adress).
  DNA Linda L Kundrådgivare
 • Nu är jag verkligen besviken
  Har idag ringt och beställt DNA Tv samt Cmore för att kunna ha fredags filmkväll. Vad resultera det i. OMÖJLIGT att logga in. Har försökt i ca 3h på miljoner sätt. Såhär krångligt har jag aldrig upplevt tidigare. Jo visst kan man vara okunnig men tro mig jag har försökt.
  1 följt alla instruktioner som kom till epost 1 problem personen på DNA som tog emot och fixa mitt köp av DNA Tv har skrivit i avtalet min mans epost fel. Så det finns inget avtal gjort den vill att vi skall köpa DNA tv
  Sen går det inte att rätta i avtalet till rätt epost nej det godkänner det inte.
  2. Skapar en ny epost åt min man gör om alla inloggningar skapar ny DNA tunnus m.m
  Hjälper inte godkänner inte käyttäjätunnus som ny epost via DNA film appen eller online..Fast det går att logga in med just denna tunnus på Min DNA. Jag provar alla möjliga bakvägar men det skall ju alltid komma ett epost brev som du jobbar utifrån med dina bankkoder så minst 30st använda. Tillsist kommer det inte ens epostbrev mera och länken tryck här om du inte får epost fungera inte inget händer.
  3 försöket jag kommer på ändra i avtalet epost till min epost lyckas efter 100 om och men med epost bekräftelser koder m.m få det att stå i avtalet min epost. Jobbar sen vidare med den men nu blir det problem med att ingen bekräftelse epost kommer har inget Min DNA skapar det men då kopplas jag inte ihop med DNA tv som är i min mans namn.. kämpar med detta försöker även byta tillbaka till ursprungs eposten både den felaktiga och rätta ny och gammal men liknande problem uppstår och nya.
  Här sitter jag ensam vaken nu besviken. Övriga sover. En sak är i alla fall klar vi kan inte lösa problemet, vi kan inte logga in vi fick inte njuta av film. Usch då besviken man är.

  Men då

 • Hej Fredrica,

  tråkigt att höra om problemen. Du skriver att när DNA TV tjänsten hade beställts så hade e-post adressen för DNA TV skrivits in fel. Beklagar i så fall detta mänskliga misstag. I så fall bör DNA TV tjänstens inloggning ( e-post adress) korrigeras i vårt system, så vänligen kontakta DNA kundtjänst antingen via palvelu@dna.fi (vänligen bifoga då identifieringsuppgifter såsom födelsetid, hemadress samt den rätta e-post adressen som ska fungera som DNA TV Tunnus) eller 044 144 044 så kan kundtjänsten kontrollera uppgifterna i systemet och göra eventuella nödvändiga korrigeringar i uppgifterna.
  DNA Linda kundrådgivare
 • Hej!  Har antenntv med digital hdboxmottagare.  I den satt ett "TV-kortti dna Welho
  cable hd ready" Efter ett uppehåll av användandet av boxen så fungerar det icke nu efter en flytt.

  Har ni slutat med stödjandet av korten och vad kan man ha i stället? Vad finns på marknaden?

  PS
  Bodde tidigare i Åbo nu i Helsingfors
 • Hej Anders,

  vänligen kontakta DNA kundtjänst 044 144 044 eller palvelu@dna.fi så kan vi kontrollera ärendet när vi får din nya, exakta hemadress ( vi frågar ej efter dessa uppgifter på detta publika online forum)

  Vi borde nämligen i detta fall kontrollera vilken tillgänglighet det finns för tjänster på din nuvarande hemadress. Numera kan man ej använda TV korten så att säga i kors, dvs om man har ett antenn TV kort med tillhörande betalkanal antenn-TV paket, så fungerar det ej i kabelhushåll, utan då krävs kabel TV kort och kabel-TV betalkanal paket. Länkningen av TV kortet och kortläsaren/digiboxen måste också vara aktiv i vårt system.

  Med vår DNA TV Hubi kan man se på kanaler via IPTV, dvs internet, och då ser man med denna smartdigibox alla kanaler som är listade här: https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-kanavalistat-ja-kanavapaketit ( DNA Hubi-laitteen kanavat ja kanavanumerot ) , oberoende av adress.

  DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.