DNA TV tallennuksella keskittämisetu

Hej!
Vad betyder  "DNA TV tallennuksella keskittämisetu" och vad är det jag betalar för?
Bert Jacobson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

DNA TV tallennuksella keskittämisetu, är en TV-tjänst. I tjänsten ingår ett DNA TV-kort samt DNA TV applikationen.
    Med DNA TV kan du se på dina favoritprogram via en smarttelefon, en tablett, en dator eller via din DNA TV Hubi. DNA TV fungerar nu även inom hela EU!

För mobilapparater har vi en egen DNA TV applikation som du kan ladda ner från Google Playstore eller Appstore. Om du vill titta på DNA TV via en webbläsare, så kan du logga in via adressen https://tv.dna.fi/html5/#/login

Med DNA TV kan du se många gratiskanaler i direktsändning inom Finland. När du väljer DNA TV med inspelning , så kan du även spela in program från gratiskanalerna (YLE1, YLE2, Yle Teema & Fem, MTV3, Sub, Nelonen, JIM, Liv, Ava, Fox, 5, 6, TLC, Frii, National Geographic, Hero) upp till 4000h (sparas i hela två år!) och se på programmen när det passar dig!

Normalpriset för paketet är 6,90€/månad men när du har en DNA telefon- eller internetabonnemang, får du DNA TV med inspelning för -50%.

DNA Heidi Kundrådgivare
  • På min senaste räkning har jag betalat för den här tjänsten som jag inte har bett om eller använt. Måste jag betala?
    Bert Jacobson
  • Hej Bert!
    Kan du vänligen ringa vår kundtjänst på nr 044 144 044 så kan vi kontrollera dina beställningar.

DNA Heidi Kundrådgivare
  • Jag har försökt ringa kundtjänsten hela eftermiddagen och blir upplyst att det kommer så många samtal just nu, så ring senare. Dessutom ingen möjlighet att välja svensk service över huvud taget.
    Bert Jacobson