DNA TV: Underliga tecken i inspelat program

Se bifogad bild om underliga tecken i ordet "kestävyysvaje".
Händer både i datorn och WBOX HD3 digiboxen.

Bifogad fil:

Kommentarer

• Samma underliga text också i Android appen.

• Hej,

feed-backen om detta vidarebefordrad till tekniska.

DNA Linda kundrådgivare
  • Dessa underliga tecken finns fortfarande, både i android och i beta html5 versionen.
    Medan tex. Yle Areena och SoneraViihde visar tecknen rätt, se bilaga.

Det är nu fem månader sen jag rapporterade detta.
    Varför har inga fixar gjorts?

Bifogad fil:

• Hej,

Som sagt tidigare har feedbacken vidarebefodrats till tekniska sidan, kan dock inte säga när eller om ändring kommer till detta.

Mvh,

• Kanske ni kan fråga tekniska sidan..?

• Hej,

jag kontaktade tekniska i ärendet och feed-backen har nu nått dem om att det önskas att detta ärende skulle påskyndas. Tekniska har dock ej heller info om när eller ifall detta kommer att beaktas.