DNA WBOX HD3 Boxen: Då man tar bort en nätinspelning så hoppar listan till början

DNA WBOX HD3 Boxen: Då man tar bort en nätinspelning så hoppar listan till början.
Detta är väldigt frustrerande då man sålunda tvingas scrolla tillbaka dit man var före man tog bort en inspelning.

Vänligen hoppa inte till början utan stanna kvar där man var då man tog bort ett program.

Kommentarer

• Hej,

Jag har meddelat vidare om dessa förbättringsförslag. Tack för din feedback.

Mvh.,

• Problemet rapporterat för 6 månader sedan och ännu har inget hänt.
    När månne fixas detta problem?

• Hej Bengt,

kontaktade tekniska avdelningen i ärendet och de har vidarebefordrat utvecklingsförslaget. Vi kan ej lova att utvecklingsförslaget beaktas eftersom programutvecklarna beslutar om funktionerna i sista hand, men tack för ditt förslag!

DNA Linda kundrådgivare
  • Jag har själv varit programutvecklare i 23+ år och vi var alltid ytterst lyhörda med vad kunderna ville ha, inte vad vi själva orkade och/eller ville göra.

• Hej Bengt,

vi är tacksamma för din feedback och den går naturligvis vidare.

Vi kan dock inte i detta publika forum ge löften om att ett specifikt utvecklingsförslag garanterat kommer att beaktas enligt en skild kunds förslag, eftersom det ju då skulle bli besvikelser på denna punkt gentemot kunden.

Det ligger säkerligen i programutvecklarnas intresse att göra program så användarvänliga som möjligt och det finns säkert mycket jobb med att testa och fundera över såväl vad som ska kvarstå som egenskap i ett program samt vilka ändringar som borde göras. Så som sagt får vi nu då vänta och se om det sker ändringar enligt ditt förslag.

DNA Linda kundrådgivare
  • Så då vi får väl vänta och se ytterligare minst 6 månade för denna enkla och uppenbara fix.