DNA WBOX HD3 Boxen: Gruppera nätinspelningar som i datorn och Android appen

DNA WBOX HD3 boxens nätinspelningslista är icke grupperad och således mycket längre och mera komplicerad (och långsam) att navigera i än den grupperade listan som finns i datorns och android appens grupperade listformat.

Så vänligen introducera (eller ersätt den gamla) en grupperad list-vy i DNA WBOX HD3 boxen.

Kommentarer

• Hej,

Jag har meddelat vidare om dessa förbättringsförslag. Tack för din feedback.

Mvh.,

• När kommer denna förbättring till hd boxen?
    Har väntat 6 månader utan att något har hänt.

• Hej,

tekniska kontaktades nu i ärendet och de sätter detta igen vidare som utvecklingsförslag. Vi kan inte lova om det kommer någon ändring, men förslaget går vidare till ansvarspersoner.

DNA Linda kundrådgivare
  • Bra. Om det finns lediga arbetsplatser i tekniska avdelningen så kan jag komma dit och jobba. Vem skall jag kontakta?

• DNA Linda kundrådgivare
  • Bra; tack, Linda!

• Tack vare DNAs ovilja att fixa buggar, inklusive denna, har vi nu helt övergått till Elisa Viihde. Så går det när man ignorerar sina kunder.