DNA WBOX HD3 Boxen: Gruppera nätinspelningar som i datorn och Android appen

DNA WBOX HD3 boxens nätinspelningslista är icke grupperad och således mycket längre och mera komplicerad (och långsam) att navigera i än den grupperade listan som finns i datorns och android appens grupperade listformat.

Så vänligen introducera (eller ersätt den gamla) en grupperad list-vy i DNA WBOX HD3 boxen.