Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

DNA Welho Uberkaista 100M ger 12 M

Jag använde DNA:s anslutning på 10 M ända tills jag blev erbjuden DNA Welho Uberkaista på 100 M. Med min 10 M fick jag en överföring på va 8 M trådlöst. Nu får jag ca 12 M. Med kabel får jag ca 50 M. Nu antar jag att det finns ett fel någonstans. Ni lovar 70M - 100M och jag får 12! Min laptop finns 1,5 m från modemet.


10 M ger 8 M
100 M ger 12M

Om det här är verkligheten anser jag mig ha blivit lurad.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.