"Error 400 Request forgery detected" då man klickar på funnet program i DNA TV EPG

##Det kommer felmeddelande

Yii Code Generator
Error 400

##Request forgery detected

då man söker program i EPG och klickar på funnet program (tex "Viikon Sää").

Tycks hända i alla browsers; Chrome, Edge, Firefox och Avast SafeZone Browser.

Se bifogad bild "DNA_Error.png".

Bifogad fil:

Kommentarer

• Hej!

Tack för ditt meddelande och beklagar för problemet.

Vi är medvetna om detta problem och enligt nuvarande informationen så ska detta vara fixat tills fredag 1.4.2016.

Mvh,

• Bra, tack för det snabba svaret, Juuso.

Kanske ni märkte från bilden att också sökfältet försvinner?
    Det tycks bero på zoom-nivån om fältet syns eller ej.
    Blir det också fixar eller skall jag skriva ny buggrapport för det?

Bengt

• Hej!

Yes, det hör också ihop med samma problem som enligt nuvarande uppgifter blir korrigerat tills fredagen.

Mvh,

• ##Angående:

DNA Juuso 2016-03-30 14:27

Vi är medvetna om detta problem och enligt nuvarande

##informationen så ska detta vara fixat tills fredag 1.4.2016.

Idag är det Måndagen den 4.4.2016 och problemet existerar fortfarande.

• Hej!

Tyvärr är detta inte ännu fixat, nya uppskattade tiden för korrigeringen är satt tills imorgon men som sagt så är det bara den uppskattade tiden så det kan hända att det tar längre.

Mvh,

• Detta "Error 400 Request forgery detected" fel tycks ha blivit fixat (testat Torsdagen 2016-04-07 kl. 13:00).

Men search fälten försvinner fortfarande då man har tryckt sök-knappen.
    Är flera fixar på kommande?

• Hej,

det har ännu inte kommit slutgiltigt korrigeringsdatum för detta utan det är fortfarande under behandling hos tekniska avdelningen.

DNA Linda kundrådgivare
  • Sök fältet försvinner fortfarande då man tryckt sök knappen (Program Guide).

Det är nu hela fem månande sen jag rapporterade problemet.
    Varför fixas inte detta?

Kanske jag måste göra ny och egen buggrapport om detta?

• Hej Bengt,

tack för meddelandet, vänligen se svar via andra kedjan https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/dna-net-tv-vad...

DNA Linda kundrådgivare
  • Nya beta versionen är Dålig.