Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

"Error 400 Request forgery detected" då man klickar på funnet program i DNA TV EPG

##Det kommer felmeddelande

Yii Code Generator
Error 400

##Request forgery detected

då man söker program i EPG och klickar på funnet program (tex "Viikon Sää").

Tycks hända i alla browsers; Chrome, Edge, Firefox och Avast SafeZone Browser.

Se bifogad bild "DNA_Error.png".

Bifogad fil:

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.