Ethernet men inte wifi fungerar

Hej,

Status, wan, internet och ethernet lyser grönt och internet fungerar via ethernet kabel, alla andra lampor är släkta och Wifi-nätvärksnamnet går inte att hitta bland tillgängliga nätvärk på varken dator (mac) eller telefon (android).

Hur får jag wifi att fungera?

Kommentarer

• Hej!

Det låter som om du har Ethernet-bredband och försöker få din router att fungera.

Om du har vårt DNA Valokuitu Plus -modem/router DG200AC (Inteno), så finner du instuktioner för denna här:
    https://www.dna.fi/dna-valokuitu-plus-modeemi-dg200ac-ethernet-talouksiin

På detta modem fungerar lamporna som knappar, och du har kanske i misstag stängt av WiFi:n (fjärde symbolen) manuellt? Tryck då på WiFi-knappen för att åter ta i bruk WiFi/WLAN.

Om detta ej är problemet, rekommenderar vi att du återställer fabriksinställningarna på routern. Ta loss alla andra kablar förutom elsladden (och stäng ej av routern), och tryck ner Reset-knappen (med en nål/gem eller dyl.) i ca 30 sekunder.

Vi hoppas detta löser ditt problem!