Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Faktura från DNA fast jag är kund hos Saunalahti

Jag har varit kund hos DNA tidigare , men i somras (juni-juli) övergick jag till Saunalahti beredd på att betala 4-5 mån. böter p.g.a att jag bröt kontraktet med er. Nu har vi december och jag har ända sedan sommaren varje månad fått räkning från er på 17,78 som jag betalt. Men nu ,i går, kom en påminnelsefaktura + 5 euro, trots att jag nu räknar mig vara fri från Dna, då det redan gått 5 månader!
Hur vill ni förklara detta? Jag ämnar inte betala detta.

Hur kan jag vahvistaa detta? Kan det ha hänt så . att gossen från Saunalahti som ringde och fick mig att byta till Saunalahti samt lovade att å mina vägnar avsluta kontraktet med er, helt enkelt har glömt att göra det?? I så fall kan det väl ändå inte vara min sak att betala månad efter månad?

[EDIT: frågan flyttad till en egen tråd i det svenska forumet 16.12.13 13:43 /DNA Emma ]

Kommentarer

  • Hej Stina!

    Jag flyttade dina frågor till en egen tråd i det svenska forumet för att göra det mer översiktligt.

    När man flyttar över ett nummer från en operatör till en annan, sägs abonnemanget automatiskt upp hos den tidigare operatören, förutsatt att man inte har ett tidsbundet avtal. Om du haft ett tidsbundet avtal med DNA då du flyttade numret, kommer vi att debitera månadsavgifter för abonnemanget tills avtalet tar slut.

    Baserat på det du berättar gissar jag att det är det som hänt i det här fallet. Av fakturan framgår vilken typ av kontrakt du har och hur länge det är i kraft. Om du vill att vi kollar upp saken, kan du också ta kontakt direkt till kundtjänsten på 044 144 044 eller mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.