Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Faktura på svenska?

Hur gör man för att beställa ett abonnemang på nätet, men vill ha fakturan på svenska? Ska man betala 10EUR för att be kundtjänst göra det i efterhand?

Kommentarer

 • Hej Mikael!

  Tyvärr går det inte att välja språk om man beställer ett abonnemang via nätet och att ändra detta i efterhand kostar 10e.

  För att få fakturorna på svenska utan extra kostnad rekommenderar jag att du gör beställningen i en DNA butik eller kontaktar oss per telefon på 044144044.

  Mvh,

 • DNA I VASA, PRISMA

  Det är väldigt dåligt att DNA i Vasa/Prisma skyltar i sin affär enbart på finska.Undrar om de känner till att en mycket stor del av Prismas kunder är svenskspråkiga och att det är iögonenfallande att man bara har finska texter på alla skyltar och digimeddelanden i affären. Vi är många som ser detta som ett "rött" skynke och jag är inte ensam som tycker så. Samtidigt är det mycket förnedrande mot oss som kunder att vi svenskspråkiga i Vasa med omnejd blir behandlade som ovälkomna. Jag tycker att Prisma borde kräva av sina hyresgäster att de i Prismas utrymmen (precis som prisma själv gör) använder bägge språken i en av landets största svenskspråkiga städer. Fy skäms DNA.

 • Hej,

  tack för din feed-back angående detta ärende. Ditt utvecklingsförslag har nu vidarebefordrats!

  DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.