Fakturor

Var hittar jag mina fakturor. Den svenska infon är mycket bristfällig hos Er.
Varför kan jag inte logga in med bankkoder ???????????????
Hälsningar Roger Liljestrand
Funderar på att byta leverantör.
Roger Liljestrand Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Alltså det måste finnas någon överintelligent person som har gjort de svenska sidorna.
    Kan berätta att de överinteligenta personer är snudd på Idioter.
    Är tillbaka igen för att bekräfta min e-post.
    Orkar inte längre. Söker kontakt med Sonera i stället där jag varit och det fungerat till 95 % + att service mm fungerar mycket bättre

Roger Liljestrand
  • Hej Roger!

Dina fakturor hittar du på självbetjäningssidan Minun palvelu https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen#. För att du skall kunna logga in behöver du först skapa dig ett konto, det gör du via länken och sen klicka på Luo DNA Tunnus. När du skapar ditt konto behöver du för identifiering dina bankkoder.
    Kan du vänligen specificera angående vår bristfälliga svenska information. Vad önskar du att vi kunde förbättra? Din åsikt tar vi gärna emot för att förbättra vår svenska service