fel på telefon

Hej!

Jag har en Nokia Lumia 620 som jag betalar ännu på avbetalning hos er men nu har telefonen tyvärr gått sönder. Det är som att lås knappen skulle ha lämnat på och den låser bara skärmen eller så kommer den upp ifall jag vill stänga av den. Det går inte att göra något för den börjar bara att låsa sig hela tiden. Till vilket ställe skall jag föra den på service och det borde väl gå på garanti eftersom jag ännu betalar på den?

Mvh// Pamela Wik

Kommentarer

• Hej Pamela,

Tråkigt att höra, att din telefon har gått sönder.

Tillverkarens garanti gäller i flesta fall i två år, så du kan lämna telefonen i närmaste DNAKauppa. Därifrån skickas den på service. Observera, att garantin gäller i fall man inte orsakat någon yttre, mekanisk skada på telefonen och att den inte har blivit utsatt för fukt tex.

• hej jag kan inte sända sms med min mobiltelefon det går att ringa , tacksam för svar

• Hej Stig!

Vänligen kontrollera att meddelandecentralens nummer är det rätta i telefonens inställningar, d.v.s. +358447983500. Du kan också testa SIM-kortet i en annan telefon. Om det fungerar normalt där, försök starta om din telefon och återställ vid behov fabriksinställningarna (ta en säkerhetskopia först). Om det inte fungerar i den andra telefonen heller, kan det hända att SIM-kortet behöver bytas ut.

Du kan också kontakta vår kundtjänst på 044 144 044 eller mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi, så att vi kan kontrollera att allt är som det ska på abonnemangsnivå.

• Det telefonnummer jag fått , 044144044 är inte giltigt längre , jag har samma fel på mobiltelefonen fortfarande det går inte att sända sms med telefonen, mit mobilnummer är .. 0704087087.tacksam för svar stig wallin

• Hej Stig.

Tyvärr p.g.a. att det här är ett allmänt forum så kan vi inte diskutera saken desto mer.

Vi ber dig vänligen kontakta kundtjänsten på 044144044 ( +35844144044 ifall du ringer från utomlands) eller skicka ett email till mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi så reder vi ut problemet.